søndag 18. mai 2014

Nytt bed!

nytt bed

Vi har hatt en fantastisk dag i hagen med over 20 grader i skyggen og strålende sol! Arbeidslysta kom snikende utover dagen, og selv om vi slett ikke hadde tenkt å gjøre noe, så klarte vi ikke å sitte i ro :0)

Først ble hekken klippet, en berberishekk med nåler en kan ha mareritt om i lange tider etter å ha hatt nærkontakt med den………..Hadde dette vært vårt, så skulle den ikke levd lenge på bruket, æsj!!! Siden vi bare leier inntil videre, så må vi leve med den. Et bed ble forlenget med ca. fem meter, fem herlige meter å plante på, selve bonusen på slitet med å spavende jord for å fjerne røtter. Her er utrolige mengder med skvallerkål, men jeg gidder ikke å gjøre så mye tiltak for å få bukt med den her! Det beste av alt er at her er plass til mange flere planter, og jeg har mange ønskeplanter i hodet :0) Og en må jo plante tett for å kvele evt. ugress, ikke sant? Neste skritt  blir å ordne grønnsakbed og et lite provisorisk drivhus til å ha tomater, paprika og chili i! Blomsterbedet skal innrammes med trebord, mere jord skal fylles på, og kugjødselkompost blandes i!

Neste uke er det meldt enda mer finevær, så da blir det mer kos i hagen!

Ønsker dere en fin uke!

7 kommentarer:

 1. For en lykke det er å lage flere eller større bed! Det er litt slitsomt der og da, men jeg elsker det!

  SvarSlett
 2. Høres ut som en flott dag i hagen :) Morro med nye bed med plass til flere planter! Ønsker deg en en fin ny uke!

  SvarSlett
 3. Det er herlig med nye meter med bed til å plante i. Det er en stor hageglede!

  SvarSlett
 4. Luksus med større bed :) Her er alt gravd opp........ sukk, ikke en plenbit igjen. Men jeg hager i vilden sky i gamle bed også, flytter og tar opp gir bort og setter nytt. Er man hagegal så er man hagegal og ferdig blir man aldri.
  Ha ei strålende uke :)

  SvarSlett
 5. Så flott at du får plante og ordne på stedet du leier:)
  Og plante tett må en..jeg gjør det alltid..sparer luking og vanning:)
  Berberiss...ja de stikker noe innmari..men vet du..det er blitt min redning etter alt tyveriet jeg hadde her...for å si det litt enkelt..det er ingen som vil klatre OVER en berberiss-hekk!
  Ønsker deg fine mai-dager...flotte hvite dupper i innlegget under:))

  SvarSlett
 6. Eit flott bedd. Ja du må plante i så ugraset ikkje vinn!

  Ha ein herleg kveld!

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom, og om du legger igjen en kommentar blir jeg glad :)